Keramische vloertegels

3 Pins
 · Last updated 1mo
Curated by
three stools sitting next to each other in front of a marble counter top with a potted plant on it
PORCELANOSA
Een van onze paradepaardjes zijn de tegels van Porcelanosa. Deze keramische tegels zijn een Spaans product en worden geroemd om hun unieke eigenschapppen. Praktisch en decoratief, maar ook zer sterk en uitermate duurzaam. Er is keuze uit een breed scala formaten waaronder robuuste XXL tegels. De tegels zijn weerbestendig en kunnen door gelegd worden op uw terras. De perfecte manier om binnen en buiten met elkaar te combineren.
a small potted plant sitting on top of a table next to a couch and coffee table
PORCELANOSA
Een van onze paradepaardjes zijn de tegels van Porcelanosa. Deze keramische tegels zijn een Spaans product en worden geroemd om hun unieke eigenschappen. Praktisch en decoratief, maar ook zeer sterk en uitermate duurzaam. Er is keuze uit een breed scale formaten waaronder robuuste XXL tegels. De tegels zijn weerbestendig en kunnen door gelegd worden op uw terras. De perfecte manier om binnen en buiten met elkaar te combineren.
a bathroom with a tub, sink and large window overlooking the woods is featured in this ad for stone concepts
KERAMISCHE HOUTLOOK TEGEL
Dankzij geavanceerde 3D-Technologie hebben de tegels dezelfde beleving als een authentieke houten vloer. Het voordeel van deze tegels is het harde oppervlak, waardoor ondoordringbaar voor vocht zeep en oliën, dus geen vlekken en verkleuringen. Keramische tegels houden de warmte goed vast en hebben een optimale warmte overdracht met vloerverwarming. Keramische tegels zijn goed bestand tegen krassen en zijn uitermate geschikt voor drukke huishoudens en natte ruimtes (badkamers). Bezoek onze showroom en laat u inspireren.