¡Explora Rosa, Pink y más!

Explorar temas relacionados

Rosa sota la pluja

Rosa sota la pluja

Pimpinella bicknellii.  Planta herbàcia però amb una soca a la base molt ramificada amb branques de color verd glauc i fulles lineals oposades de fins a 4 cm de llarg. Fa una inflorescència molt laxa amb flors blanques o tacades de rosa. Es tracta d'un endemisme d'Eivissa i Formentera, que viu a escletxes de roques. Floració al final de la primavera.

Pimpinella bicknellii. Planta herbàcia però amb una soca a la base molt ramificada amb branques de color verd glauc i fulles lineals oposades de fins a 4 cm de llarg. Fa una inflorescència molt laxa amb flors blanques o tacades de rosa. Es tracta d'un endemisme d'Eivissa i Formentera, que viu a escletxes de roques. Floració al final de la primavera.

Asperula paui.  Planta herbàcia però amb una soca a la base molt ramificada amb branques de color verd glauc i fulles lineals oposades de fins a 4 cm de llarg. Fa una inflorescència molt laxa amb flors blanques o tacades de rosa. Es tracta d'un endemisme d'Eivissa i Formentera, que viu a escletxes de roques. Floració al final de la primavera.

Asperula paui. Planta herbàcia però amb una soca a la base molt ramificada amb branques de color verd glauc i fulles lineals oposades de fins a 4 cm de llarg. Fa una inflorescència molt laxa amb flors blanques o tacades de rosa. Es tracta d'un endemisme d'Eivissa i Formentera, que viu a escletxes de roques. Floració al final de la primavera.

Girasol

Girasol

Ranuculus naranja. Flores. Tipos de flores.

Ranuculus naranja. Flores. Tipos de flores.

Las hojas de los árboles tiñen la voz.  Por eso el canto de los pájaros es verde.  Humberto Ak´Abal

Las hojas de los árboles tiñen la voz. Por eso el canto de los pájaros es verde. Humberto Ak´Abal

One of Claude Monet's muses?  A Visit to Monet's Garden at Giverny | Live Dan 330 - Part 2

A Visit to Monet's Garden at Giverny

One of Claude Monet's muses? A Visit to Monet's Garden at Giverny | Live Dan 330 - Part 2

25 Yummy Spring Snacks | Spoonful

Springtime Mickey Bark

25 Yummy Spring Snacks | Spoonful

Abejitas+flor

The week in wildlife - in pictures

Abejitas+flor

Pinterest
Buscar