LGS LA OROTAVA

Imagenes de LGS en la Orotava. (Tenerife).
12 Pines61 Seguidores
LGS La Orotava.

LGS La Orotava.

Montse Labrador y Marta Martín en LGS La Orotava.

Montse Labrador y Marta Martín en LGS La Orotava.

LGS La Orotava.

LGS La Orotava.

Nuestra compañera Montse Labrador en LGS La Orotava.

Nuestra compañera Montse Labrador en LGS La Orotava.

LGS La Orotava.

LGS La Orotava.

LGS La Orotava.

LGS La Orotava.

Sala de espera LGS La Orotava.

Sala de espera LGS La Orotava.

Sala de extracción LGS La Orotava.

Sala de extracción LGS La Orotava.

Sala de extracción  y toma de muestras LGS La Orotava.

Sala de extracción y toma de muestras LGS La Orotava.

Sala de espera LGS La Orotava.

Sala de espera LGS La Orotava.


Más ideas
Sala de espera y recepción LGS La Orotava.

Sala de espera y recepción LGS La Orotava.

Sala de espera LGS La Orotava.

Sala de espera LGS La Orotava.

The design leverages a standard 32-by-32-foot structural grid and a rigorous window pattern to create flexible floor plates that accommodate tenants of multiple sizes. Photo: Benjamin Benschneider/Mahlum

The design leverages a standard 32-by-32-foot structural grid and a rigorous window pattern to create flexible floor plates that accommodate tenants of multiple sizes. Photo: Benjamin Benschneider/Mahlum

Healthcare Interior Design Competition  | Project Title: Living Well Health Center | Project Location: Redmond, Washington, USA | Firm: NBBJ, Seattle, Washington, USA | Category: Ambulatory Care Centers | Award: Honorable Mention

Healthcare Interior Design Competition | Project Title: Living Well Health Center | Project Location: Redmond, Washington, USA | Firm: NBBJ, Seattle, Washington, USA | Category: Ambulatory Care Centers | Award: Honorable Mention

A simple upgrade to the way finding in this emergency room reduced violence by 50 percent.

PearsonLloyd hospital redesign "reduces violence by 50 percent"

Royal Children’s Hospital. Designed by Büro North / Illustrations by Jane Reiseger @enviromeant.com

Royal Children’s Hospital. Designed by Büro North / Illustrations by Jane Reiseger @enviromeant.com

Pinterest
Buscar