Interieur

Ontdek prachtige interieurideeën om je huis te transformeren en een stijlvolle en gezellige sfeer te creëren. Maak van je huis een plek waar je graag thuiskomt.
Interieur ontwerp en realisatie in Tilburg Modern House Design, Home Interior Design, Interior, Home, Interior Design, Interior Design Tips, Interieur, Interior Architecture, Luxury Interior Design

Studio Thirty Two is een full service interieurontwerp bureau. Wij zijn zowel actief in de particuliere als zakelijke markt. Voor volledige renovaties tot kleinschalige opdrachten. Van woonhuis tot kantoor tot horeca gelegenheid. Neem vrijblijvend contact op. Onze interieurontwerpers helpen je graag.

Avatar
❤️Kell
Binnenkijken bij cindy126 - Onze eethoek In ons vorige huis stond de eettafel zo dichtbij onze zithoek dat het me altijd heerlijk leek om die apart te hebben. In onze nieuwe woning kreeg ik die kans en creëerde ik een aparte eethoek. Dit is extra goed gelukt door het plafond voor een deel mee te schilderen. Dit vierkant boven onze ronde tafel maakt het zo knus. En door te kiezen voor een op maat gemaakte hoekbank maakt het compleet. Home Décor, Home, Interior, Home Interior Design, Interiors, Interieur, Home Living Room, Home Decor Kitchen, Living Room Decor

Onze eethoek In ons vorige huis stond de eettafel zo dichtbij onze zithoek dat het me altijd heerlijk leek om die apart te hebben. In onze nieuwe woning kreeg ik die kans en creëerde ik een aparte eethoek. Dit is extra goed gelukt door het plafond voor een deel mee te schilderen. Dit vierkant boven onze ronde tafel maakt het zo knus. En door te kiezen voor een op maat gemaakte hoekbank maakt het compleet.

Avatar
Mansi Gandhi