Más ideas de Paul
A Great Ocean Road Shack With a View Gets a Sustainable Update - Dwell

A Great Ocean Road Shack With a View Gets a Sustainable Update - Dwell

Need a new bed? Getting a new bed can cost you a lot of money, and searching for one that will suit your taste can take a long time. So instead of spending a lot of your hard-earned money on a new bed, why not make your own, and get the design you truly desire! Would you like to have one of these platform beds?

Need a new bed? Getting a new bed can cost you a lot of money, and searching for one that will suit your taste can take a long time. So instead of spending a lot of your hard-earned money on a new bed, why not make your own, and get the design you truly desire! Would you like to have one of these platform beds?

Set in the remote Methow Valley, Studhorse responds to the clients’ desire to experience and interact with the surrounding environment throughout all four seasons.

Set in the remote Methow Valley, Studhorse responds to the clients’ desire to experience and interact with the surrounding environment throughout all four seasons.

Charlotte Perriand La Maison au Bord de l’Eau. Rebuilt for Art Basel Miami Beach with LV's support

Charlotte Perriand La Maison au Bord de l’Eau. Rebuilt for Art Basel Miami Beach with LV's support

Dwell - A Modern Holiday Home on a Cliff on the South Coast

Dwell - A Modern Holiday Home on a Cliff on the South Coast

Dwell - A Modern Holiday Home on a Cliff on the South Coast

Dwell - A Modern Holiday Home on a Cliff on the South Coast

Dwell - A Modern Holiday Home on a Cliff on the South Coast

Dwell - A Modern Holiday Home on a Cliff on the South Coast

Dwell - A Modern Holiday Home on a Cliff on the South Coast

Dwell - A Modern Holiday Home on a Cliff on the South Coast

Zoning laws determined the maximum square footage of the guesthouse; as a workaround, Schwartz created a detached two-car garage, which did not count toward the dwelling’s overall size. In addition to the breezeway and the overhang, a series of ipe slats unite the two structures, covering the doors and a walkway in between. The living area is furnished with a Raleigh sofa and armchair by Jeffrey Bernett and Nicholas Dodziuk; the direct-vent gas stove is by Jøtul.

Zoning laws determined the maximum square footage of the guesthouse; as a workaround, Schwartz created a detached two-car garage, which did not count toward the dwelling’s overall size. In addition to the breezeway and the overhang, a series of ipe slats unite the two structures, covering the doors and a walkway in between. The living area is furnished with a Raleigh sofa and armchair by Jeffrey Bernett and Nicholas Dodziuk; the direct-vent gas stove is by Jøtul.

Awkwardly shaped and saddled with a run-down garage, the backyard posed a challenge. Since the city wouldn’t allow for the removal of the garage, Wendi and Lukas decided to convert it into additional living space.

Awkwardly shaped and saddled with a run-down garage, the backyard posed a challenge. Since the city wouldn’t allow for the removal of the garage, Wendi and Lukas decided to convert it into additional living space.