Architecture: Sport Center

1,213 Pins
 3w
Collection by
an aerial view of a large building with many windows
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects - Arch2O.com
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects #AtelierKAIArchitects #China #LinFenShi #WeiqiJin #XiangfenXingyuanSwimmingPool
an empty room with wooden walls and large open windows on both sides, looking out onto the trees outside
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects - Arch2O.com
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects #AtelierKAIArchitects #China #LinFenShi #WeiqiJin #XiangfenXingyuanSwimmingPool
an image of a building that looks like it is lit up in the night time
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects - Arch2O.com
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects #AtelierKAIArchitects #China #LinFenShi #WeiqiJin #XiangfenXingyuanSwimmingPool
the building is lit up at night and reflecting in the water
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects - Arch2O.com
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects #AtelierKAIArchitects #China #LinFenShi #WeiqiJin #XiangfenXingyuanSwimmingPool
an image of a building that looks like it is made out of wood and glass
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects - Arch2O.com
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects #AtelierKAIArchitects #China #LinFenShi #WeiqiJin #XiangfenXingyuanSwimmingPool
the sun is setting over some buildings in an area with many trees and grass on both sides
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects - Arch2O.com
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects #AtelierKAIArchitects #China #LinFenShi #WeiqiJin #XiangfenXingyuanSwimmingPool
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects
At first, the location was used for storing coal from the washing plant. The area included homes from the nearby village and some unauthorized structures with roofs of different sizes. This was a stark contrast to the large factory on the road’s northern side. Due to changes in national policies related to industry and the environment, the Xiangfen Xingyuan Swimming Pool will need to combine its functions as part of a transformation in its identity.
an empty room with wooden walls and flooring, looking out onto the trees outside
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects - Arch2O.com
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects #AtelierKAIArchitects #China #LinFenShi #WeiqiJin #XiangfenXingyuanSwimmingPool
an indoor swimming pool with tiled floors and ceiling
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects - Arch2O.com
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects #AtelierKAIArchitects #China #LinFenShi #WeiqiJin #XiangfenXingyuanSwimmingPool
an indoor swimming pool in a large building with lots of windows on the sides and ceiling
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects - Arch2O.com
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects #AtelierKAIArchitects #China #LinFenShi #WeiqiJin #XiangfenXingyuanSwimmingPool
the building is made out of wood and has many windows on each side, along with a walkway leading up to it
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects - Arch2O.com
Xiangfen Xingyuan Swimming Pool | Atelier KAI Architects #AtelierKAIArchitects #China #LinFenShi #WeiqiJin #XiangfenXingyuanSwimmingPool
Swimming Pool in Saint Gilles Croix de Vie Nature, Waterway, Picturesque, Marine, The Salt
Swimming Pool in Saint Gilles Croix de Vie | Brochet Lajus Pueyo Architects
Swimming Pool in Saint Gilles Croix de Vie, located in Saint Gilles Croix de Vie, is perfectly integrated into the heart of the beautiful natural territory of Natura 2000. Its principal nave represents a picturesque territory view and can be perceived above the salt marine and La Vie waterway.
the inside of an airport with people walking around
Quzhou Stadium | MAD Architects - Arch2O.com
Quzhou Stadium | MAD Architects #Aogvision #Arch-Exist #China #CreatARImages #FangfangTian #MADArchitects #quzhou
Compton & Edrich Stands Lord’s Cricket Ground
Compton & Edrich Stands Lord’s Cricket Ground | WilkinsonEyre
The newly constructed stands are a crucial component of the Marylebone Cricket Club (MCC), the owners of Lord’s Cricket Ground , who aim to ensure the Ground’s long-term viability. These stands significantly enhance the view and overall experience for cricket enthusiasts while increasing seating capacity, accessibility, and facilities at the nation’s top cricket venue, often called the Home of Cricket.
Asian Games Athlete Village Design, Hangzhou, Asian, Athlete, Village, Century, City, Century City
Asian Games Athlete Village | c+d Design Center
The Asian Games Athlete Village is situated in the northern section of Qianjiang Century City, Hangzhou, which serves as the central hub for the Asian Games Athlete Village. This location transformed into the international zone during the Asian Games, playing a pivotal role as the administration center, NOC (National Olympic Committee) service center, business and entertainment hub, and a vital 110kv substation.